Bakgrund mellan.png
 
 

Recept med Hot Cod

 

Det är lätt att laga sig en riktigt smarrig Hot Cod. Den saftiga helskurna fiskfilén med krispig panering och krämig remoulad går hem hos de allra flesta. Om du har tid och vill göra något extra piffigt, kan du testa Hot Cod Kap Horn eller Hot Cod Alaska.  

Har du ett eget favoritrecept får du gärna skicka det till oss på info@hotcod.se

 
Classic Hot Cod.jpg

KLASSISK HOT COD

Stek eller grilla dina Hot Cod 2-3 minuter på varje sida alternativt fritera i 3,5 minut. Värm korvbröden och lägg i salladsblad. Fyll på med Hot Cod och toppa med remoulad, eller gurkmajonnäs. Lite finklippt gräslök ger extra krydda. Det här tar bara några minuter att tillaga. Snabbt, gott och enkelt!

 
 
Bakgrund mellan.png
 
 
Hot Cod in flatbread.jpg

HOT COD I TUNNBRÖD

Gör ditt favoritpotatismos och stek eller grilla dina Hot Cod 2-3 minuter på varje sida i panna alternativt fritera dom i 3,5 minut. Värm tunnbrödet försiktigt, bre det med smör och lägg på potatismos, Hot Cod, strimlade morötter, skivad rödlök, hackad tomat och salladsblad. Toppa med remoulad, gurkmajonnäs eller annan dressing. Vik ihop och njut!

 
Bakgrund mellan.png
 
 
Hot Cod and chips.jpg

HOT COD & CHIPS

Denna klassiker blir förstås supergod med Hot Cod! Fritera först pommes frites och därefter dina Hot Cod i 3,5 minut (det går förstås också bra att tillaga pommes frites i ugn och steka Hot Cod i panna 2-3 minuter på varje sida). Vik pappersstruten och fyll med Hot Cod och pommes frites. Droppa lite vinäger eller citron på fisken för lite extra sting. Servera med remoulad eller tartarsås i skål vid sidan av.

 
Bakgrund mellan.png
 
 
Hot Cod & greens.jpg

HOT COD & GREENS

Stek eller grilla dina Hot Cod 2-3 minuter på varje sida alternativt fritera i 3,5 minut. Bre ett tortillabröd med majonäs och lägg på rikligt med sallad, tunt skivad rödlök och hackad tomat. Stänk på lite vinägrett och avsluta med Hot Cod på toppen. Vik ihop. Gott och fräscht!

 
Bakgrund mellan.png
 
 
Hot Cod Alaska.jpg

HOT COD ALASKA

Blanda 2,5 dl turkisk yoghurt med 2 msk majonnäs, 0,5 dl riven pepparrot, 1 dl hackad syltlök och cirka 5 cm hackad färsk gurka. Rör ner ett knippe klippt dill i såsen, salta och peppra. Stek eller grilla dina Hot Cod i 2-3 minuter på varje sida alternativt fritera i 3,5 minut. Värm ett korvbröd och grunda med salladsblad. Lägg på Hot Cod och toppa med Alaska-sås. En sked stenbitsrom ger rätten både sting och lite extra lyx. Servera och njut!

 
Bakgrund mellan.png
 
 
Hot Cod Kap Horn.jpg

HOT COD KAP HORN

Tärna cirka 5 cm färsk gurka, 1 avocado och 250 g mango. Hacka en liten rödlök och halvera 10 cocktailtomater. Blanda och pressa citron och några droppar honung över salladen. Tillsätt koriander, salt och peppar. Stek eller grilla dina Hot Cod 2-3 minuter på varje sida alternativt fritera i 3,5 minut. Värm korvbröd försiktigt. Lägg i Hot Cod och toppa med Kap Horn-sås samt några bitar hackad mango. Bon apetit!